FOSTER ASBESTOS REMOVAL ENCAPSULANT 32-60 RESTVEZEL BLAUW

1001007


Kleur: blauw
Wijze van aanbrengen: airless spuitapparatuur of handvernevelaar (tuinsproeier)
Soortelijk gewicht g / cm² bij 15°C: 1.01
Verbruik:
Afhankelijk van de toepassing en de aard van het oppervlak.Verwijdering: ongeveer 0.6 liter per m² per cm laagdikteRestvezelbinder: ongeveer 2.5 tot 10 m² per liter
Geur nat: mild
Geur droog: geurloos
Onstekingstemperatuur °C: geen
Reinigen: water, xylol

Dit product is geschikt om

asbest of asbesthoudende materialen vóór te behandelen voor verwijdering
restvezels te binden aan de ondergrond.


Eigenschappen:
wanneer Asbestos Removal Encapsulant op te verwijderen asbestlagen gespoten wordt, dringt het diep door in het materiaal en maakt het asbest dit nat en week. Het asbest is nu gemakkelijker te verwijderen en er komen minder vezels vrij. Asbestos Removal Encapsulant kan oo voorafgaand aan verwijdering in de lucht en op de wanden gespoten worden; asbestvezels worden neergeslagen en gebonden op de wanden.
Asbestos Removal Encapsulant kan verspoten worden met behulp van airless spuitapparatuur.
Indien Asbestos Removal Encapsulant gebruikt wordt bij verwijdering van asbest kan het verdund worden tot een maximale verhouding van 4 delen water op 1 deel 32-60.
Indien Asbestos Removal Encapsulant gebruikt wordt als restvezelbinder, mag het absoluut niet verdund worden: de tensio-actieve stoffen worden dermate verdund, dat het product eerder de eigenschappen van water zal aannemen: natmaken, maar bij opdrogen geen enkel positief resultaat meer.

homepagina


Heeft u vragen?

Contacteer ons
Vragen? Stel ze nu
Contact
x